Ter Marsch & Co

Ter Marsch & Co kent een geschiedenis van ruim 125 jaar, de sporen en visie zijn nog altijd heel erg goed merkbaar en als je goed kijkt… zichtbaar. Bij de horecabedrijven van de Familie Ter Marsch staan we klaar voor onze gasten! Persoonlijke aandacht, een beetje humor en ongedwongen genieten. Wij verkiezen in onze restaurants in ieder opzicht kwaliteit boven kwantiteit.

www.termarschco.nl

Ter Marsch & Co Rotterdam

De naam Ter Marsch & Co is afkomstig uit 1890; destijds “Fabriek van de Verduurzaamde Vleeschwaren” die zich huisvestte in 1890 op Witte de Withstraat 70. Juist, het pand waar het bedrijf nu nog altijd zit! Een aantal uiterlijke kenmerken zijn binnen het pand bewaard gebleven. We nemen je graag mee 125 jaar geleden, ontmoet de Rotterdamse familie Ter Marsch.

www.termarschco.nl

Ter Marsch & Co Bloemenmarkt Amsterdam

Opgericht in maart 2016 is Ter Marsch & Co ook de leverancier van een perfect gegrilde hamburger in Amsterdam. Door Esquire uitgeroepen tot de beste van Amsterdam! Geroemd vanwege onze degelijke broodjes, lekkere sauzen en natuurlijk het vlees! Gelegen aan de Vijzelstraat in het NH Collection Hotel Amsterdam Flower Market.

www.termarschco.nl

Ter Marsch & Co Kalverstraat Amsterdam

Elke week komen er vele bezoekers van over de hele wereld naar Ter Marsch & Co om te smullen van de meest verrukkelijke hamburgers en huisgemaakte frieten.

www.termarschco.nl

AWARD WINNING BURGERS

Sinds de opening in 2014 staan de hamburgers van Ter Marsch & Co in de belangstelling. Waar wij dit openingsjaar al gelijk met onze neus in de boter vielen toen Ter Marsch & Co een mediaprijs overhandigd heeft gekregen als ‘Beste Burger van Rotterdam’.

‘BESTE HAMBURGER VAN NEDERLAND’

Naar aanleiding van deze prachtige onderscheiding als Rotterdamse vlaggendrager is Ter Marsch & Co het avontuur aan gegaan om te strijden voor die felbegeerde award voor ‘Beste Hamburger van Nederland’. Een landelijke onderscheiding waar jaarlijks om gestreden wordt op de Horeca Vakbeurs Horecava. Voor deze competitie creëerde Ter Marsch & Co de ‘Burgeresse’, en won hiermee de eerste prijs voor de ‘Beste Hamburger van Nederland’.

Ter Marsch & Co “WORLD FOOD CHAMPIONSHIPS” UNITED STATES OF AMERICA

Na aanleiding van het winnen van Nederlands Beste Hamburger is Ter Marsch & Co gevraagd om deel te nemen aan de kampioenschappen voor Worlds Best Burger op de World Food Championships in Florida, USA, welke plaatsvond November 2015. Na een heel spannende race heeft Ter Marsch & Co, als enige Nederlandse finalist, uiteindelijk de 12e plek op de wereldranglijst in mogen nemen.

Kijk op de Ter Marsch & Co website voor meer informatie:

www.termarschco.nl

Bekijk Brochure