Amsterdam Office

Amsterdam Office is gelegen op een unieke locatie op een steenworp afstand van het Vondelpark bij het Valeriusplein. Het is zowel met openbaar vervoer en eigen vervoer gemakkelijk te bereiken en er is genoeg parkeer ruimte. Er worden ( zonder wachttijd ) tevens parkeervergunningen door de Gemeente Amsterdam uitgegeven.

Het pand telt ongeveer 15 kantoorruimtes. De kantoorruimtes zijn variërend van grootte, van 11 m2 tot 65 m2. De all-in huurprijzen bedragen tussen €575,00 – €3.000,00 per maand.

Het concept in Amsterdam Office is dat alles inclusief wordt aangeboden. De Huurders ontvangen dus geen extra nota’s voor bijvoorbeeld schoonmaak, alarm, belastingen en dergelijke. Daardoor komt de Huurder niet voor verassingen te staan. In de huurprijs zitten veel faciliteiten inbegrepen zoals:

Het verschil met sommige andere aanbieders is dat door Amsterdam Office aangeboden tarieven dus echt all-in bedragen zijn.

Tevens bieden wij een vergaderruimte aan voor flexibele periodes. U bepaalt of u een uur, een dag, een maand of bijvoorbeeld een jaar wilt huren. De huurprijs voor de flexibele vergaderruimte is €25,00 per uur en €125,00 per dag.

 

Wil jij ook een flexibel kantoor in Amsterdam? 

Neem dan contact met ons op via email adriennebesseling@pontbizz.nl of kijk voor meer informatie op www.amsterdamoffice.eu.

Virtueel Kantoor

De meest economische manier om uw bedrijf te vestigen op onze locatie is een Virtual Office. Het geeft u de mogelijkheid om, terwijl u elders kantoor houdt, bijvoorbeeld vanuit huis of vanuit uw hoofdvestiging, uw activiteiten in Amsterdam te profileren en verder uit te breiden.

De voordelen van een Virtueel Kantoor zijn:

We zetten de verschillende mogelijkheden voor een Virtueel Kantoor voor u graag op een rij:

1. Virtual Office Brons:

2. Virtual Office Gold:

3. Virtual Office Platinum: